Kuchnia Erasmusa - relacja

Kuchnia Erasmusa - relacja

W niedzielę 17 listopada studenci Erasmusa z zagranicy przebywający aktualnie w KSPW zaprosili naszych studentów i pracowników na wspólne gotowanie i degustację międzynarodowych dań, m. in. z Hiszpanii, Turcji, Syrii, Włoch, Ukrainy, Portugalii a nawet z Francji.

Podczas wydarzenia można było też porozmawiać z koordynatorem wymian o Programie Erasmus+ - od kuchni!

Swoją obecnością studentów zaszczycili Rektor KPSW prof. dr hab. Marian Ursel oraz dr Tadeusz Lewandowski. Potrawy wszystkim bardzo smakowały, studenci gotowali całą noc, żeby wszystkich wyśmienicie ugościć.

Dziękujemy!

Zapraszamy do obejrzenia zdjęć, zebranych przez promującą wydarzenie praktykantkę z Turcji Kubrę Tiras: kubratrs13@gmail.com.

Kamila Biniek

7
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
10
instagram
instagram
instagram